Ecstatic Dance

Op 9 December kun je de eerste keer bij ons komen dansen 19.00-21.00

en dan altijd op Tweede vrijdag en Laatste zaterdag van de maand

20.00-22.00 Begeleiding DJ Dance Flow

Entree €10,00 incl thee en water. De eerste keer dat je komt is GRATIS!

Om Ecstatic Dance te ontdekken moet je het ervaren.  Het is een veilige omgeving waar je jezelf kan laten gaan, er is respect en geen oordeel. Voor iedereen zal Ecstatic Dance anders zijn, een bepaalde ervaring opzoeken is niet het doel.  Laat de ervaring tot je doordringen, de muziek, de energie.  Even niet in je hoofd, vrij van gedachte.

Er zijn weinig videos te vinden over Ecstatic Dance, maar in deze verteld een danser enthousiast wat over haar indrukken van Ecstatic Dance.

Uitgangspunten: – communiceren doen we met het lichaam (niet praten)- respect voor je lichaam en andermans lichaam- beweeg vrij zoals je lichaam wil bewegen

Opbouw avond – We starten in een cirkel, welkom moment voor iedereen,  een korte uitleg, contact maken en vervolgens een warming-up-dans. Daarna, in een vloeiende overgang, start de muzikale reis. Aan het eind een rust-moment om de stilte in jezelf te verkennen. We sluiten weer af in een cirkel om de ervaring rond te maken. Na afloop lounge en socializen. Nb. Mochten de tijden niet uitkomen, je kan later instromen of eerder weg gaan.