Beginners Yoga Cursus

Beginners Yoga Cursus

Tijdens deze Beginners Yoga Cursus maak je kennis met wat je kunt verwachten en ervaren op je yogapad. Yoga kan worden gedefinieerd als een training die bewustwording in gang zet. Door het beoefenen van yoga leren we verschillende processen te zien, te accepteren, in balans te brengen en te ontwikkelen. Je kunt denken aan de mobiliteit van het lichaam, de ademhaling, het reageren, focus en concentratie, stressmanagement, communicatie en contact met anderen.

Yoga is veel meer dan alleen lichaamshoudingen en jezelf in een ingewikkelde houding rekken en strekken. Het is een training die je helpt om in balans te blijven in ingewikkelde (levens)situaties. Yoga kan zo diep zijn als je het zelf maakt.

We behandelen de volgende thema’s: kennismaking met yoga en Patanjali’s achtvoudige pad, trainen van het lichaam en leren ontspannen, leren hoe je je adem controleert, meditatie oefenen, verschillende yogahoudingen.

Programma

  • Basics yoga en asana’s, Hatha
  • Being a Yogi every day
  • Koshas en Achtvoudig pad van yoga
  • Breathework Pranayam, Meditation
  • Sharing en afsluiting

KIES DATUM EN BOEK

Datum: 30 april, 26 mei, 25 juni, 28 juli, 27 augustus, 29 september
Kosten: €59,00 incl thee en fruit

Deelname aan deze cursus is inclusief 1 week vrije deelname aan yoga lessen (voor nieuwe leden)

Draag gemakkelijk zittende kleding en voor actievere lessen kun je best sportkleding aan. Neem jouw eigen yogamat mee, anders hebben we een leenmat voor je klaar. Wees aanwezig minimaal 10 minuten vóórdat de les begint zodat je rustig kunt landen en niet gestrest les in gaat. Als de les start kun je er niet meer aan de les deelnemen.

Wij verheugen ons je te ontmoeten! Yogaroom