Ontwaken van 9 Dimensionaal Bewustzijn

Ontwaken van 9 Dimensionaal Bewustzijn ~ Eendaagse Yoga Retraite

In deze retraite zullen we bestaande oude en moderne wetenschap met elkaar verbinden om andere levensperspectieven te verhelderen en te overwegen. De kracht en het belang van perspectief is het basisbegrip van drive en obstakelbewustzijn en beheer van alle dingen. Het zien van de bestaanspatronen en alles wat we in het leven tegenkomen, geeft ons de kracht om te kiezen! In deze dag retraite krijg je informatie en we creëren een speels en filosofisch veld om verschillende levensvragen te beoefenen en te ontrafelen.

Programma:

  • traditionele yoga workshop, yogafilosofie
  • diverse lichaams- en ademwerk technieken
  • reiniging van de frequentie
  • reiniging van lichaam
  • reiniging van emoties
  • reiniging van gedachten
  • reiniging van verbindingspaden
  • 1D tot 9D Multidimensionale bewustwording workshop, heilige geometrie, wet van aantrekking/manifestatie

Voor iedereen die bereid is eigen essentie, doel, missie en identiteit in het leven te bereiken. Deze eendaagse retraite, is een geweldige kans om te resetten, te ontspannen, te leren, visualiseren, verbinding te maken met anderen en jezelf.

Als je jezelf en het leven op multidimensionale manieren wilt leren zien en je leven wilt manifesteren in Actie in plaats van Reactie, dan is deze retraite iets voor jou!

“Als je alleen de grootsheid van de 3, 6 en 9 zou kennen, dan zou je een sleutel tot het universeum hebben.” ~ Nikla Tesla

1D EEN REALITEIT, 2D POLARITEIT, 3D ERVARING, 4D FREQUENTIE, 5D DOEL, 6D MISSIE, 7D VERLICHTING, 8D EEUWIGHEID, 9D GODDELIJKHEID

Doe mee met deze geweldige ervaring, oefen en reset. Je voelt je na deze dag licht, schoon en evenwichtig. En bovenal zal je bewustzijn nooit meer hetzelfde zijn.

Datum 7 Mei 2023 Tijd: 13.00-18.00 (check-in 12.45)

Prijs: €59,00 Inclusief Fruit en Thee

Indien je aangemeld bent voor Yoga Docent Opleiding met startdatum in 2023 worden kosten voor deze retraite 100% gecrediteerd!

AANMELDEN HIER