Massage

Binnen Yogaroom werken verschillende intuïtieve healers met ieder hun eigen achtergrond en gave. Onze gezamenlijke passie voor het zelf helend vermogen van het lichaam en het wezen en de holistische mensvisie is wat ons drijft binnen Yogaroom. In verbinding wordt het mogelijk gemaakt om een bijdrage te leveren aan ieders persoonlijke tocht naar een authentiek mens te zijn; leven vanuit je intuïtieve innerlijke bron, leven vanuit liefde. Wij geloven in het zelfhelend, -lerend, en -sturend vermogen van het lichaam en de mens.


Thaise Massage wordt gezien als een onderdeel van Traditionele Thaise Geneeskunde. Het heeft invloeden van Ayurvedische en Chinese geneeskunde. Dit is een prachtige manier om je lichaam te ontspannen en energetische blokkades los te maken met behulp van verschillende technieken: druk met vingers, elleboog, handpalmen, knieen of voeten en stretchende bewegingen. Je houdt je kleding aan en je ligt op een mat op de vloer. Lorena heeft Thaise Massage geleerd in Thailand, waar ze drie keer is geweest om te studeren. Ze is een docente geaffilieerd met TMC School. Ze beoefent ook Ontspanningsmassage en werkt als freelance masseuse in Den Haag. Daarnaast is ze Yoga Teacher en deelt ze met liefde haar ervaringen bij Yogaroom. Voor vragen neem contact op met Lorena. Tarief: €60 per 75 min (incl. BTW)


Satya Simran zet zich voelend, observerend en empathisch neer in het belevingsveld  van jouw stromingen en nodigt het lichaam uit zich te openen en te stromen.  Dit gebeurt natuurlijk, in comfort maar ook verruimend. Het lichaam is het leidende in dit proces en laat los waar nodig. De grenzen en patronen worden ervaren en zelf-healing ontstaat in mate dat het op dat moment nodig is.  Patronen, bijvoorbeeld emoties, krampen en lichamelijke of mentale belemmeringen kunnen ervoor zorgen dat de energiestroom geblokkeerd raakt, met als gevolg het uit balans zijn, discomfort ervaren of ziekte. Er zijn onzichtbare energetische lijnen in het lichaam die de energie transporteren. Deze intuïtieve, verbale, fysieke en liefdevolle ondersteuning van Satya Simran kan als zacht en meditatief maar ook als intens hevig en reinigend worden ervaren. Dat wat op dat moment in je stroomt komt  naar de oppervlakte. De healing duurt 1,5 of 3 uur en je hebt vaak minimaal 0,5 uur nodig om weer op te starten. Voor vragen neem contact op met Satya Simran: yogaroom.nl@gmail.com 0641240520

Tarief: €80,00 per 1,5 uur  //  €160,00 voor 3 uur.