Satsang – Mantra – Potluck

Satsang – Mantra – Potluck
Doe mee elke 3e vrijdag van de maand met deze verbindende avonden, waarin we samenkomen om te delen, zingen en stilte te vinden.

SATSANG
Het woord Satsang komt oorspronkelijk uit het Sanskriet, waarbij Sat waarheid betekent en Sanga gemeenschap. Satsang betekent: “samen zijn in waarheid”. Als iets je beleving van de Waarheid vergroot, opent het je hart en brengt het je geest tot rust. Satsang is niet zomaar aanwezig zijn bij een mooi spiritueel gesprek, satsang is de ontmoeting met het zuivere en daarna de realisatie dat jij dat bent.

MANTRAS
Mantra zingen is net als mediteren bedoeld om je aandacht te richten en in het moment te zijn. Mantra’s openen een deur naar hoger bewustzijn. Het is een vorm van mediteren, maar ook naar mantra’s luisteren heeft dat effect.

POTLUCK
Een potluck is een gezamenlijke maaltijd waarbij iedere aanwezige (vegetarisch!) eten meeneemt (vaak zelf bereid) en dat deelt met alle andere aanwezige gasten. Het idee is dat je met minimale kosten toch een heel gevarieerde maaltijd hebt, waarbij het “luck”-element speelt. De bedoeling is dat iedereen net iets meer meebrengt dan je zelf kunt eten.

Datum: Elke 3e vrijdag van de maand
Tijd: 18.30 – 21.00
Prijs: GRATIS voor Yogaroom leden  //  €10 voor niet-leden
Incl. water & thee  //  NEEM JE EIGEN BORD EN BESTEK MEE!