Satsang – Mantra – Potluck


Satsang – Mantra – Potluck

Join us every 3rd Friday of the month in these connecting evenings where we come together to share, sing and find silence.SATSANG
Het woord Satsang komt oorspronkelijk uit het Sanskriet, waarbij Sat iwaarheid betekent en Sanga gemeenschap. Satsang betekent: “samen zijn in waarheid”. Als iets je beleving van de Waarheid vergroot, opent het je hart en brengt het je geest tot rust. Satsang is niet zomaar aanwezig zijn bij een mooi spiritueel gesprek, satsang is de ontmoeting met het zuivere en daarna de realisatie dat jij dat bent.

MANTRAS
Mantra zingen is net als mediteren bedoeld om je aandacht te richten en in het moment te zijn. Mantra’s openen een deur naar hoger bewustzijn. Het is een vorm van mediteren, maar ook naar mantra’s luisteren heeft dat effect.

POTLUCK
Een potluck is een gezamenlijke maaltijd waarbij iedere aanwezige (vegetarisch!) eten meeneemt (vaak zelf bereid) en dat deelt met alle andere aanwezige gasten. Het idee is dat je met minimale kosten toch een heel gevarieerde maaltijd hebt, waarbij het “luck”-element speelt. De bedoeling is dat iedereen net iets meer meebrengt dan je zelf kunt eten.
NEEM JE EIGEN BORD EN BESTEK MEE!

Date: Friday 17 January (every third Friday)
Time: 18.30 – 21.00
Price: FREE for Yogaroom members //  €10 for non members