Tantric Dance

Goed nieuws voor alle dansers in Leiden. Naast iedere maand Tantric Dance party’s, zijn er ook losse Tantric Dance workshops te boeken bij Yogaroom. De workshops vinden plaats in een intieme setting, met volop aandacht voor bewustwording.

Door het contact met de ander gaat je energie sneller stromen en kom je makkelijker in je gevoel. We nodigen je uit om in de dans te blijven observeren wanneer je in je denken schiet en wanneer je je weer opent. Door bij je gevoel te blijven verruimt niet alleen je bewustzijn, maar gaat ook je energie weer vrijer stromen. Blokkades kunnen wegvallen. Zodat je samen kunt smelten met de ander en weer gaat stralen.

Ik ben nieuw, wat is de bedoeling? Vaak beginnen de workshops en party’s met een warming-up om helemaal in je lijf te komen en spanningen van je af te schudden. Je draagt comfortabele kleiding waarin je goed kunt bewegen. Daarna gaan we de verbinding aan met anderen in de Tantric Dance. We nodigen je uit om je favoriete danspasjes achter te laten en te dansen met wat er ontstaat in het contact en de energie. Er is 1 iemand die de dans vormgeeft en 1 die ontvangt in de dans (zonder eigen initiatief). die rollen wisselen. De aanwezige teacher begeleidt de wisseling van danspartners, en geeft gaandeweg de workshop diverse tips. Het Tantric Dance team zorgt voor een veilige, warme setting.

Waar kan ik het best beginnen? Veel workshops en party’s zijn toegankelijk voor zowel beginners als ervaren dansers. Er zijn verder altijd ervaren dansers die je op weg kunnen helpen

Kan ik alleen komen? Zeker! Je kunt alleen komen of met je danspartner.

Kan ik samen met mijn partner komen? Zeker! Het is een prachtige manier om diep te connecten door het versterken van de polariteit, het mannelijk en vrouwelijk. Tijdens workshops moedigen we wel aan om ook eens los van elkaar te dansen (hoeft niet).