IT IS TIME TO DO SOMETHING GREAT!

Yogic Life Academy is een complete en effectieve training om beter om te leren gaan met de uitdagingen van deze tijd. De wereld waarin we leven verandert snel en vraagt om een nieuwe manier van leven en werken.  Wanneer wij "iets" willen schoonmaken, onderhouden of repareren, moeten wij eerst de onderdelen en de processen van dat "iets" leren in zien/kennen.  Zo is het ook met het leven, geluk, liefde en balans. Wanneer wij meer grip willen krijgen op wat ons overkomt,  moeten wij ook de tools en processen kennen/ aanleren zodat wij bewuster en gelukkiger kunnen leven.  In deze training leer jij jouw gedrag en ervaringen in te zien, te accepteren en te ontwikkelen. Wanneer jij bewust wordt van wat jij voelt, denkt en doet, dan ben jij ook in staat jouw gedrag aan te passen en dat heeft niet alleen effect op jou, maar ook op jouw omgeving.  Jij leert om vanuit een bewuste houding compassievol om te gaan met jezelf en anderen en jij leert in te zien wat wel en niet in jouw leven PAST en wat niet! Yogaroom Yogic Life is een "yoga-training", waarin jij begeleid wordt om bewust te leren leven.  Deze INTENSIEVE training bevat ALLE aspecten van YOGA en jij leert om:

- Relaties te verbeteren

- Lichaam te ontwikkelen

- Stress te verminderen

- Balans te behouden 

- Focus te leggen op belangrijke zaken

- In stilte te leren zijn

- Tevreden te zijn 

Wij hebben op dit moment plek voor 20 kandidaten.Start 15 Januari 

Lessen zijn op alle werkdagen 06.00 - 07.00 en op zondag om 17.30-19.30 (theorie) 

Om de Yogic Life certificaat te kunnen ontvangen dien jij ALLE lessen (36 lessen)  bij te wonen (bij een ziekte kun je de lessen in overleg inhalen in een volgende fase of in de avond uren).  Ook Theorie les op zondag is een harde eis voor het behalen van de certificaat. Opening Les (theorie) vindt plaats op 15 Januari om 17.30-19.30 uur. Na deze training (van 6 weken) heb je de basis gewoonte gecreëerd voor een gezonde lifestyle en kun jij met jouw yogic practice doorgaan op dezelfde dagen/tijden en/of in de avonduren.  Certificaat uitreiking vindt plaats 26 februari om 17.30uur.

Week 1 – RELATIES

Week 2 – LICHAAM

Week 3 – STRESS

Week 4 – BALANS

Week 5 – FOCUS

Week 6 – TEVREDENHEID

 

Met een 1 jaar abonnement (Yogic Life €89 per maand) heb jij het hele jaar toegang tot deze (vroege) en alle andere lessen, behalve workshops.  Investering voor 6 weken Yogic Life Academy zonder abonnement is €549,00.

Wat kun je in deze (Yogic Life Training ) verwachten:

  • Intensive fysieke oefeningen (in geval van ziekte's, blessure's en zwangerschap graag overleg).
  • Yoga Theorie op zondag
  • Onbeperkt deelname aan alle andere reguliere yoga lessen.
  • Mogelijkheid tot tussentijds contact per e-mail of telefoon.
  • Iedere week (op zondag) ontvang je een huiswerk opdracht met te behandelen onderwerpen en vanzelfsprekend ga je aan de slag met de geleerde inzichten en vaardigheden
  • Thee en versnaperingen 

Deze training is niet voor iedereen. Wij zoeken mensen die hard willen werken richting ontwikkeling, gezonde lifestyle en tevredenheid.

Meld je aan dmv email naar : yogaroom.nl@gmail.com .

Wanneer je geen certificaat wilt behalen maar alleen deel wilt nemen aan de early bird lessen, dan kan dat ook met de Yogic Life abonnement (€89,00) en dan bepaal je zelf wanneer en hoe vaak je komt. 

 

Lees meer over de lead teacher : Zdenka (Satya Simran Kaur). Zij is een gecertificeerd Yogadocente 500RYT (Yoga Alliance), lees meer: http://zdenka.nl/