Na een geweldige ervaring en een volle zaal komt Kim / Surjan Kaur ons weer bezoeken!

Kundalini Yoga Workshop Heelt, Inspireert en geeft Energie! 

12 Maart 14.00-16.30 uur 25 euro per deelnemer. Reserveer HIER

Let op! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus verzeker jezelf van een plekje. De workshop gaat door bij minimaal vijf deelnemers.

Reservering is compleet na ontvangst van betaling: €25 p.p. NL95 RABO 0300 0897 67 t.n.v. YOGAROOM

Kundalini Yoga is een op wetenschap gebaseerde yogastijl die zorgt voor optimale gezondheid en een stralend gevoel. De eenvoudige maar energieke en dynamische yoga-oefeningen zijn voor iedereen: jong, oud, groot, klein, wel of geen yoga-ervaring etc. Naast deze oefeningen is er veel aandacht voor ademtechnieken en het gebruik van mantra’s. Daardoor kun je de positieve effecten van Kundalini Yoga vrijwel direct ervaren.  Kundalini Yoga helpt om de energieën van je brein, zenuwstelsel en hormoonstelsel in balans te brengen zodat je constant op een hoger niveau kunt functioneren zonder je lichaam en geest uit te putten. Wanneer je lichaam en geest ontspannen, kan de inspiratie vrij stromen en ervaar je rust in je denken. Er is ruimte voor zachtheid, openen en loslaten. Maar ook voor kracht, doorzettingsvermogen en discipline. Tot voor kort was Kundalini Yoga het exclusieve en geheime domein van yogi’s diep in de Himalayas. In 1968 kwam Yogi Bhajan naar het Westen en begon deze krachtige, transformerende en gezondheid bevorderende wetenschap open te onderwijzen. Eén van zijn leerlingen in Californië was Gurmukh Kaur Khalsa. Zij is inmiddels 72 jaar en afgelopen februari was Kim/ Surjan Kaur met haar in India om ook te worden opgeleid tot Kundalini Yoga Docent.

 Kim/ Surjan Kaur:"Kundalini Yoga is voor mij de ware yoga. Het effect dat het op mij heeft kan ik niet anders omschrijven als: bevrijding! Thuis komen bij mijn ware zelf met alle voor- en nadelen. Ik zal altijd en overal mijn uiterste best doen om anderen dezelfde ervaring te bezorgen."


Zdenka over Kim: Kim heeft mij gemotiveerd om te komen waar ik nu ben. Ik ben blij dat ik haar in mijn leven ben tegen gekomen. Zij heeft mij geïnspireerd om mijzelf in de best mogelijke versie te ontwikkelen. Kim is krachtig, intelligent, gepassioneerd en zacht in één, open minded, grappig, gefocust, als een regenboog! Zij lijkt alle kleuren te bezitten om onbewogen te bereiken. Dankjewel !