Energy Body Sound Healing met Maura en Mo
16 April 14.00-16.30 uur 25 euro per deelnemer. Reserveer HIER

Let op! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus verzeker jezelf van een plekje.

De workshop gaat door bij minimaal vijf deelnemers.

Reservering is compleet na ontvangst van betaling: €25 p.p. NL95 RABO 0300 0897 67 t.n.v. YOGAROOM


In deze workshop ligt de nadruk op Yin yoga: passieve houdingen die langer worden aangehouden. Bindweefsel, pezen en gewrichten worden daardoor gestimuleerd, zodat de levenskracht (chi) de subtiele energiebanen in het lichaam kan bereiken. Er ontstaat hierdoor een contemplatieve, gecenterde geestestoestand. Door Yin yoga te combineren met dynamische Yang Vinyasa oefeningen wordt ook de Yang energie in het bovenlichaam gestimuleerd. Aan het eind van de les is je energie in een flow, je geest rustig en je voelt je gelukkig en blij in je lichaam. Begeleiding met Mo Stipsen.

Tijdens de workshop zal Energie en Lichtwerk gefaciliteerd worden waarin dieper in het menselijke energetische systeem wordt schoongemaakt. Wanneer het lichaam en de geest meer gaat ontspannen zal de frequentie vanuit de heling waarmee gewerkt wordt dieper doordringen. De richtingen van Energie en Lichtwerk op het lichaam, geest en gevoel liggen op; het opruimen, losmaken, herstellen, harmoniseren, energie geven. Deze diepgang van Yoga en Healing kan je brengen naar inzichten, openheid, helderheid en zelf liefde. Begeleiding met Maura Bruggen
 

De workshop wordt begeleid met akoestische muziek, zang en helende klanken; gitaar, harmonium, zang & klankschalen concert.

Meer informatie vind je op de website: