Kennismaking met Energie & Lichtwerk - begeleiding Maura Bruggen
27 Februari 14.00-17.00 uur 30 euro per deelnemer. Reserveer HIER

Let op! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus verzeker jezelf van een plekje.

De workshop gaat door bij minimaal vijf deelnemers.

Reservering is compleet na ontvangst van betaling: €30 p.p. NL95 RABO 0300 0897 67 t.n.v. YOGAROOM

“ Leer hoe je zelf de lampen AAN kunt zetten om licht te werpen op je diepe levensvragen. Leer het onderscheid te maken tussen emotionele, mentale en fysieke lagen zodat je gericht kunt werken aan je persoonlijke vrijheid. Zet je energie in beweging ! ” 

Energie Werk ondersteunt in een bewust leven. Jouw gevoel, denk en leef patronen laten je zien wat nodig is om jezelf te begeleiden naar de juiste projectie in liefde en dienstbaarheid. 

We werken ons bewustzijn tot een hogere trilling en frequentie met aandacht en concentratie. We zetten alle lampen op AAN! Alles wat aan de orde komt wordt in het licht gezet vanuit beweging en stilte. De rest gebeurd van zelf, omdat Liefde overblijft en een natuurlijke aard heeft in aanwezig zijn. Binnen deze kennismaking workshop herinneren we ons aan de volgende thema’s: 
-      Basis kennis over Energie Velden; Aura veld en Chakra veld

-      Basis kennis over lichaamssystemen

-      Herinnering aan de toewijding in het leven

-      Van onafhankelijkheid naar verantwoordelijkheid we gaan actief aan de slag met:

-      Zelf Heling gerichte oefeningen en transmissies (permanente overdrachten)

-      Van Zelf Vrede en Liefde naar Wereld Vrede en Liefde voor de medemens

-      We bereiden het lichaam voor om te openen voor lichtwerk; lichte yoga, meditatie en ademwerk

Methodes: 

Restorative Yin/Yang gerichte Yoga Asana’s, Ademwerk, Universele Codes voor het menselijke systeem om Lichtwerk vanuit Geometrie te kunnen ontvangen.

Deelname Voorwaarden:

Deze workshop is voor iedereen geschikt die zich betrokken voelt bij zijn of haar proces, zijn/haar omgeving en de wereld. Voor iedereen die hierin wil blijven groeien en ontwikkelen. Er is geen ervaring vereist.  De workshop neemt 3 uur in beslag incl. pauze en gezond versnapering.

 

 

 

Maura Bruggen - Facilitator - Gids - Coach - Channeler  

Maura heeft gewerkt aan genezingsprocessen sinds haar kindertijd. Te beginnen met het verzorgen van haar moeder met een hernia, gebruikte ze haar helende handen om de pijn te verzachten.

Ze begon met het bestuderen van kunst in 2001 en tijdens haar kunstopleiding volgde ze diverse massages en energie healing trainingen zoals Reiki, Klassieke massage en Shiatsu.

 

Maura heeft be-wondering voor de genezing van het lichaam en haar verbinding met Goddelijke Bron (Divinity). Sinds haar jeugd heeft ze gebeurtenissen ervaren die haar potentieel in diverse vormen bracht tot heling, telepathie en het kanaliseren van de Bron.

Maura is een typische indigo persoon die is gaan rond reizen in de wereld om vrede en rust in haar hart te vinden. Als een adoptiekind uit Colombia was dit haar grootste uitdaging. Ze is een reis door India gaan maken en heeft goeroes en spirituele leiders ontmoet. Sinds haar  moederschap is deze spirituele reis nog meer verbonden met het Hogere Zelf en ervaart ze liefde en vreugde in haar leven. 

Ze is begonnen met trainingen in Vortex Energy Healing, Aura lezen, Engelen lichtwerk, japa en mantra genezing en ze houdt jaarlijkse updates en eigen trainingen. Naast het zijn van moeder, partner en genezer is ze ook een gecertificeerd yoga-docente. Maura is een allround Levens Coach waarin de essentie van traditionele yoga in voor komt. Ze werkt vanuit het zelfhelend vermogen van het menselijk systeem. 

Meer informatie over Maura Bruggen en haar werk: 

www.isness.yoga

FACEBOOK