Ledenvoordeel

.page #content {
padding-top: 13px !important;
}

.page .entry-header {
display: none !important;
}

Zomerkaart

10 lessen – €50,00 De zomer is het seizoen van de zon, van het vuur. Door het warme weer, omdat de dagen langer worden en omdat ons sociaal leven actiever is wordt dit element aangewakkerd in iedereen. Het is de piek van het vuur. Tijdens deze warme zomerdagen is het belangrijk dat we onze yoga practice bijhouden om hiermee onze geest, lichaam en ziel in balans te houden.

Blijf je thuis deze zomer? Dan is onze zomerkaart iets voor jou. Met de zomerkaart kun je lessen volgen wanneer jou dat uitkomt, zonder dat je vastzit aan een abonnement.

Hoe werkt het?

 • Ga naar http://yogaroom.nl/?page_id=34, klik op Online registreren en maak jouw account aan
 • Schaf een 10 lessen kaart aan
 • Registreer je voor jouw lessen
 • Deze kaart is geldig tot 2 maanden na aankoop.

GRATIS Ayurvedisch consult (15 min)

Graag heten we Vd (Vaidya, Ayurvedisch arts) Bhoelai Shasvin van Asamanya Ayurvedic Healing welkom bij Yogaroom! Vanaf begin augustus zal Vd Bhoelai Shasvin zijn praktijk bij ons openen, en zal hij consults aanbieden:

 • Inleiding tot de basisprincipes van Ayurveda en het nut ervan in het dagelijks leven.
 • Intakegesprek over je gezondheid of klachten, medicatie en / of gebruik van supplementen.
 • Ayurvedische pols diagnose.
 • Indien nodig worden andere onderzoeken uitgevoerd om de Ayurvedische diagnose te bepalen.
 • Je constitutie (persoonlijke type) zal in detail worden besproken op basis van de polsdiagnose.
 • Er wordt advies gegeven over gepersonaliseerde voeding, medicatie en persoonlijke levensstijl in combinatie met yoga en meditatie.

Om onze samenwerking te vieren en om je kennis te laten maken met Ayurveda krijgen ALLE OUDE en ALLE NIEUWE Yogaroom leden die zich voor 31 augustus inschrijven een GRATIS Ayurvedisch consult (15 min)  waarin je constitutie (vata, pitta, kapha) wordt bepaald door middel van een vragenlijst en polsdiagnose. Inzicht in je unieke constitutie en de specifieke behoeften die hieruit voortvloeien, stellen je in staat om goede keuzes te maken over voeding, lichaamsbeweging, supplementen en alle andere aspecten van je levensstijl.


Leden beloning – 1

We willen je graag aanmoedigen om tijd en aandacht voor jezelf te investeren door je met leuke goodies te motiveren, welke je kunnen helpen je practice te verdiepen.

Hoe werkt het?

 • Als je voor twee maanden drie keer per week naar onze lessen komt, word je beloond met gratis deelname aan 1 workshop (vrouwencirkel, dansavond, mantra-avond).
 • Als je voor twee maanden vijf keer per week naar onze lessen komt, word je beloond met gratis deelname aan 1 dag retreat.

Leden beloning – 2

Inspireer anderen als jij al geinspireerd bent! Wij geloven dat een deel van yoga het inspireren van anderen is om een gebalanceerd en gezond leven te leiden. Jullie kunnen elkaar motiveren door samen naar lessen te komen en je ervaringen hierover te delen met elkaar. Schrijft je vriend(in), familielid of huisgenoot zich in dankzij jou? Dan mag jij als bedankje een periode onbeperkt yogalessen volgen, GRATIS!

Hoe werkt het?

 • Voor elke drie personen die je inspireert zich in te schrijven voor een onbeperkt lidmaatschap bij Yogaroom, word je bedankt door ons met een gratis 1-jarig onbeperkt lidmaatschap.
 • Voor elke vijf personen die je inspireert zich in te schrijven voor een onbeperkt lidmaatschap bij Yogaroom, word je bedankt door ons met een gratis 2-jarig onbeperkt lidmaatschap.

Heb je drie of vijf mensen geinspireerd zich in te schrijven? Stuur ons dan een email met hun namen en geboortedata en verzilver je beloning.